آیات قرآن کریم درباره احبار یهود


✅ موضوعات قرآن کریم
(44) ما تورات را كه در آن هدايت و روشنايى است، نازل كرديم. پيامبرانى كه تسليم فرمان بودند بنابر آن براى يهود حكم كردند و نيز خداشناسان و دانشمندان كه به حفظ كتاب خدا مأمور بودند و بر آن گواهى دادند، پس، از مردم مترسيد، از من بترسيد و آيات مرا به بهاى اندك مفروشيد. و هر كه بر وفق آياتى كه خدا نازل كرده است حكم نكند، كافر است.
سوره: Al-Mā’idah - آیه: 44  - جزء: 6 - صفحه: 115
(63) از چه روى خداپرستان و دانشمندان، آنان را از گفتار بد و حرامخوارگى باز نمى‌دارند. چه بد كارهايى مرتكب مى‌شدند.
سوره: Al-Mā’idah - آیه: 63  - جزء: 6 - صفحه: 118
(31) حبرها و راهبان خويش و مسيح پسر مريم را به جاى اللّه به خدايى گرفتند و حال آنكه مأمور بودند كه تنها يك خدا را بپرستند، كه هيچ خدايى جز او نيست. منزه است از آنچه شريكش مى‌سازند.
سوره: At-Taubah - آیه: 31  - جزء: 10 - صفحه: 191
(34) اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد، بسيارى از حبرها و راهبان اموال مردم را به ناشايست مى‌خورند و ديگران را از راه خدا باز مى‌دارند. و كسانى را كه زر و سيم مى‌اندوزند و در راه خدا انفاقش نمى‌كنند، به عذابى دردآور بشارت ده؛
سوره: At-Taubah - آیه: 34  - جزء: 10 - صفحه: 192


🍃 موضوعات دیگر در قرآن کریم


Saturday, July 18, 2026

به قرآن کریم چنگ بزنید