آیات قرآن کریم درباره الشهید (گواه)


✅ موضوعات قرآن کریم
(98) بگو: اى اهل كتاب، چرا آيات خدا را انكار مى‌كنيد؟ خدا ناظر بر اعمال شماست.
سوره: Āl-‘Imrān - آیه: 98  - جزء: 4 - صفحه: 62
(79) هر خيرى كه به تو رسد از جانب خداست و هر شرى كه به تو رسد از جانب خود تو است. تو را به رسالت به سوى مردم فرستاديم و خدا به شهادت كافى است.
سوره: An-Nisā’ - آیه: 79  - جزء: 5 - صفحه: 90
(166) ولى خدا به آنچه بر تو نازل كرد شهادت مى‌دهد كه به علم خود نازل كرده است، و فرشتگان نيز شهادت مى‌دهند، و خدا شهادت را بسنده است.
سوره: An-Nisā’ - آیه: 166  - جزء: 6 - صفحه: 104
(19) بگو: شهادت چه كسى از هر شهادتى بزرگ‌تر است؟ بگو: خدا ميان من و شما گواه است و اين قرآن بر من وحى شده است تا شما را و هر كس را كه به او برسد بيم دهم. آيا شهادت مى‌دهيد كه با اللّه خدايان ديگرى هم هستند؟ بگو: من شهادت نمى‌دهم. بگو: جز اين نيست كه او خدايى است يكتا و از آنچه با او شريك مى‌سازيد بيزارم.
سوره: Al-An‘ām - آیه: 19  - جزء: 7 - صفحه: 130
(29) خدا به شهادت ميان ما و شما كافى است كه ما از پرستش شما هرگز آگاه نبوده‌ايم.
سوره: Yūnus - آیه: 29  - جزء: 11 - صفحه: 212
(46) يا پاره‌اى از چيزهايى را كه به آنها وعده داده‌ايم به تو مى‌نمايانيم يا تو را مى‌ميرانيم. بازگشت همه‌شان به نزد ماست و خدا به هر كارى كه مى‌كنند ناظر است.
سوره: Yūnus - آیه: 46  - جزء: 11 - صفحه: 214
(43) كافران مى‌گويند كه تو پيامبر نيستى. بگو: خدا و هر كس كه از كتاب آگاهى داشته باشد، به شهادت ميان من و شما كافى است.
سوره: Ar-Ra‘d - آیه: 43  - جزء: 13 - صفحه: 255
(96) بگو خدا ميان من و شما شهادت را كافى است، زيرا او به بندگانش آگاه و بيناست.
سوره: Al-Isrā’ - آیه: 96  - جزء: 15 - صفحه: 291
(52) بگو: خدا به گواهى ميان من و شما كافى است. آنچه را كه در آسمانها و زمين است مى‌داند. كسانى كه به باطل گرويدند و به خدا كافر شدند، زيانكارانند.
سوره: Al-‘Ankabūt - آیه: 52  - جزء: 21 - صفحه: 402
(8) يا مى‌گويند: اين كتاب، دروغى است كه خود بافته است. بگو: اگر من آن را چون دروغى به هم بافته باشم، شما نمى‌توانيد خشم خدا را از من بازداريد. خدا از آن طعنها كه بدان مى‌زنيد آگاه‌تر است. و شهادت او ميان من و شما كافى است. و اوست آمرزنده مهربان.
سوره: Al-Aḥqāf - آیه: 8  - جزء: 26 - صفحه: 503
(28) اوست كه پيامبرش را به هدايت و دين حق فرستاد تا آن دين را بر همه اديان پيروز گرداند. و خدا شهادت را كافى است.
سوره: Al-Fatḥ - آیه: 28  - جزء: 26 - صفحه: 514


🍃 موضوعات دیگر در قرآن کریم


Saturday, July 18, 2026

به قرآن کریم چنگ بزنید