Αλ-Βακία · 10/96
Μετάφραση Προφορά — Σούρα Αλ-Βακία
وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ ۝١٠
Wassaabiqoonas saabiqoon
📖 Ελληνική Σημασία
Και οι πρώτοι (που έσπευσαν προς την πίστη και τις καλές πράξεις), θα είναι οι πρώτοι (στο να εισέλθουν στον Παράδεισο).

🎧 Ακούστε


📜 Στίχος 8-12 — Σούρα Αλ-Βακία

8فَأَصْحَابُ الْمَيْمَنَةِ مَا أَصْحَابُ الْمَيْمَنَةِ
τότε, οι άνθρωποι της δεξιάς (που θα λάβουν το βιβλίο των πράξεών τους με το δεξί τους χέρι), πόσο ευλογημένοι θα είναι οι άνθρωποι της δεξιάς!
9وَأَصْحَابُ الْمَشْأَمَةِ مَا أَصْحَابُ الْمَشْأَمَةِ
Και οι άνθρωποι της αριστεράς (που θα λάβουν το βιβλίο των πράξεών τους με το αριστερό τους χέρι), πόσο άθλιοι θα είναι οι άνθρωποι της αριστεράς!
10وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ
Και οι πρώτοι (που έσπευσαν προς την πίστη και τις καλές πράξεις), θα είναι οι πρώτοι (στο να εισέλθουν στον Παράδεισο).
11أُولَٰئِكَ الْمُقَرَّبُونَ
Εκείνοι είναι αυτοί που θα έχουν κοντινή θέση,
12فِي جَنَّاتِ النَّعِيمِ
(και θα είναι) στους Κήπους της Ευδαιμονίας.
Αλ-ΒακίαΕυρετήριο Κορανίου
96Στίχος
MeccanRevelation
10Στίχος

Μετάφραση — Αλ-Βακία 10

Σούρα Αλ-Βακία Στίχος 10 - Διαβάστε, Ακούστε, Μετάφραση, Ελληνικά : Και οι πρώτοι (που έσπευσαν προς την πίστη και τις…

Σούρα Στίχος 10/96 — Σούρα Αλ-Βακία الواقعة (Meccan). Διαβάστε Ακούστε Μετάφραση (Ελληνικά). Ακούστε: Σούρα Αλ-Βακία Ακούστε, Σούρα Αλ-Βακία Μετάφραση, Σούρα Αλ-Βακία mp3, Σούρα Αλ-Βακία pdf. Στίχος 8–12. Ελληνική Σημασία: Türkçe.




Το Ιερό Κοράνι


Monday, September 7, 2026

Don't forget us in your sincere prayers